ЛЕП ГЕСТ ИГОРА РОГУЉЕ НАШЕГ СУГРАЂАНИНА КОЈИ ЖИВИ И РАДИ У АУСТРИЈИ

Игор Рогуља пореклом из Шида, који 12 година живи и ради у Аустрији у Бечу, обрадовао је чланове ПСД "Железничар" из Шида јер име је донео 14 пари скија различите величине и 16 пари скијашких чизама, такође различите величине, иначе донацију Министарства за културу, образовање и науку, Одељење за спортске активности ученика где је Рогуља запослен.

- Реч је о половној али веома добро очуваној опреми која је сервисирана и надам се да ће добро послужити скијашима у Шиду. Ова донација је остварена захваљујући директору одељења у коме радим господину Александру Пајеру. И ма царини није било проблема и све је урађено по убрзаном поступку јер је реч о донацији. Надам се да ће донација бити и убудуће у некој другој опреми - каже за наше новине Игор Рогуља, који има сертификат за монтера-техничара скијашке опреме.

У ПСД "Железничар" су обрадовани овом донацијом, а председник Живан Радишић нам је рекао да ће опрема бити ускоро у употреби обзиром да се пре али и после нове године планира одлазак на Дивчибаре.