Menu
RSS
A+ A A-

РАДЕ И ЗА РАСПУСТ

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „ЈЕЛИЦА СТАНИВУКОВИЋ - ШИЉА" У ШИДУ



dusanka-arsenic.jpgУ предшколској установи „Јелица Станивуковић Шиља" активности има на претек иако се ближи крај године и почетак зимског распуста. Од активности које су у плану је гостовање васпитача са позоришном представом „Девојчица са шибицом" у подручном одељењу полудневног боравка у ОШ „Вук Караџић" у Адашевцима. Ту је наравно и наступ малишана на свечаној додели новогодишњих пакетића у спортској хали. У току зимског распуста од 25.12.2008. до 19.12.2009. године, радиће објекат у насељу „Јелица Станивуковић - Шиља".



- На селима малишани за време зимског распуста ће одмарати као и ученици док ће у Шиду радити објекат у „Јелици" где ће дежурати  и васпитачи са села. За то време планирамо да извршимо радове на објекту „Исток". Радиће се једна вертикала цеви у санитарним чворовима у приземљу и на спрату - каже Душанка Арсенић, директорка ПУ „Јелица Станивуковић - Шиља".



 Директорка додаје и да су у току припремни радови на локацији у улици Цара Лазара, где је био бивши „Украс" те да су обезбеђена средства за изградњу новог вртића. У новом објекту се планира смештај деце у пет група целодневног боравка и два полудневног као и канцеларије. Планира се да у септембру све буде спремно за полазак малишана у вртић. На тај начин би се решио недостатак капацитета с обзиром да је у овој школској години остало неуписано 50-ак малишана у целодневном боравку 2004. и 2005. године.