Menu
RSS
A+ A A-

ТИТРАЈ ПОЕТСКЕ СТРУНЕ

ПОЕЗИЈА ЉУБОМИРА ПОПОВИЋА



poezija.jpg
Седма збирка поезије Љубомира Поповића представљена је у оквиру програма обележавања 6. децембра


- Данас је трећи дан "Слободарских дана" како смо назвали промоције књига издатих у оквиру Културно-образовног центра или неког од књижевних клубова у нашој општини, а које организујемо у сарадњи са народном библиотеком "Симеон Пишчевић" у поводу обележавања 6. децембра, Дана ослобођења Шида - рекао је Срђан Малешевић 4. децембра поздрављајући присутне на промоцији нове књиге поезије Љубомира Поповића под називом "Титраји поетске струне".
Рецензију за седму књигу Поповићеве поезије написао је Веселин Вучковић, који "Титраје поетске струне" назива песничким времепловом у десет целина.


- Загледан у визију лепоте писане речи саосећам сву бол, радост и искреност свега лепог написаног у овом новом лирском достигнућу. Као човек од пера и писане речи искрено од свег срца препоручујем ову збирку поезије широј читалачкој публици свих узраста - каже Вучковић.


Свој осврт на песникову књигу дао је и Светислав Ненадовић, а осим аутора стихове су читали ученици Гимназије и Душан Тубић. Допринос целокупном угођају дали су и ученици Музичке школе "Филип Вишњић" Шид, чији су се звуци преплитали са поетском речју.