Menu
RSS
A+ A A-

ПОТРЕБНИ ГРАЂЕВИНСКИ РАДНИЦИ

Предузеће "ЖГП ГП Београд АД" има потребу за ангажовањем већег броја НК и ПК грађевинских радница (20 до 30) на неодређено и одређено време за рад на терену (санација мостова и косина) на подручју Ваљева и Београда. Обавезан је лекарски преглед који обезбеђује послодавац, а обезбеђени су и смештај и исхрана док се плата формира на основу правилника ЖГП. Информације на телефон: 011-3307-900.

Послодавац "Промедиа" за производњу компјутерски образаца тражи офсет машинисту са радним искуством на пословима офсет машинисте на неодређено време уз услов да је то мушкарац старости до 35 година уз спремност за обучавање на офсет ротацији и флеxо машинама. У оквиру пословно-производног комплекса постоји трособна суперкомфорна кућа која се даје бесплатно за породично коришћење лицу које се прима у радни однос. Постоји могућност за запошљавање супруге за рад на дорадним машинама у штампарији. Више информација на телефон: 011-332-1128.

Послодавац "Манпоњер-ИБМ" тражи 15 извршилаца у занимању цустомер сервице репресентативе са минимумом четвртог степена стручне спреме уз познавање рада на рачунару - кориснички ниво, знање енглеског језика, средњи ниво комуникација, немачки, шпански, француски и италијански језик, течно говорно знање и писање средњи ниво. Радни однос се заснива на две године, а место рада је град Брно - Чешка Република. Више информација на телефон: 011-2687-433.