Menu
RSS
A+ A A-

Државни пут из правца Адашеваца ка Шиду добија нови изглед

  • Аутор РТВ

Асфалтирање пута између Шида и Адашеваца

Путна инфраструктура између Шида и Адашеваца значајно се уређује. Асфалтира се око 7,5 километара државног пута у два слоја како би се квалитет на овој деоници максимално повећао, јер у питању је веома фреквентан пут. ...

Асфалтирање пута између Шида и Адашеваца

Уређење је резултат заједничког рада локалне самоуправе на овом пројекту са Министарством за саобраћај Републике Србије и Србија путевима и вредан је близу 100 милиона динара.

Државни пут другог реда број 121 из правца Адашеваца ка Шиду добија нови изглед.

Побољшање ове деонице наставак је уређења путева. Возачи који свакодневно користе овај путни правац асфалтирање у два слоја деонице од скоро 7,5 километара која спаја Адашевце и Шид коментаришу само речима хвале.

Уређена путна инфраструктура предуслов је за привлачење потенцијалних инвеститора истакао је приликом данашњег обиласка први човек општине Шид.

"Значај истог тек ће се видети. У шидској општини се максимално ради на томе имајући у виду да се уз помоћ државе у овај посао улаже близу 100 милиона динара", рекао је Предраг Вуковић председник општине Шид.

Ови радови наставак су већ урађене деонице у селу Адашевци. Константно улагање у побољшање путне инфраструктуре само је део планираних радова који ће уследити у наредном периоду уз координацију са државним стрруктурама у циљу подизања квалитета живота у најзападнијој општини Срема, истичу надлежни.

 

Статистика

Број прегледа чланака
3709059

Ко је на мрежи: 37 гостију и нема пријављених чланова