Menu
RSS
A+ A A-

Конкурс за доделу Признања Месне заједнице Шид за 2017.годину

На основу члана 7.и 8. Статута месне заједнице Шид и члана 2.Одлуке о критеријумима за утврђивање, поступак и условa за доделу признања Месне заједнице Шид, Месна заједница Шид расписује

К О Н К У Р С
за доделу Признања Месне заједнице Шид за 2017.годину
"Светоникољско признање"

за доделу Признања Месне заједнице Шид за 2017.годину

"Светоникољско признање" се додељује установама, предузећима, удружењима и појединцима који су својим дугогодишњим радом и успесима дали изузетан допринос у развоју града или појединих области друштвеног живота у граду.

"Светоникољско признање" се додељује по једно, сваке године а добитнику се уручује на дан празника Месне заједнице Шид- 22.мај. Месна заједница Шид, позива све наше суграђане да доставе своје предлоге, са образложењем, за доделу овог значајног признања, како би ово престижно признање доделила најзаслужнијима.

Одлуку о додели "Светоникољског признања" доноси Савет месне заједнице Шид на основу благовремених, образложивих и документованих предлога. Предлоге у писаном облику доставити најкасаније до 18.маја 2017.године до 15 часова на адресу:
Месна заједница Шид, Карађорђева 85 Шид или e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Све информације о Конкурсу могу се добити на телефон 712-350

 

Статистика

Број прегледа чланака
4799470

Ко је на мрежи: 358 гостију и нема пријављених чланова