Menu
RSS
A+ A A-

За школу пливања 250 хиљада динара

У оквиру бриге о деци и младима, општина Шид ће субвенционисати трошкове школе пливања за децу узраста до осам година. Према одлуци општинског већа, за ове намене из буџета општине биће издвојено 250 хиљада динара

За школу пливања 250 хиљада динара,општина Шид

Да би деца без страха и опасности могла да уживају у пливању потребно је да на време савладају основне технике одржавања на води и пливања. Шидски малишани који су већ усвојили прва пливачка знања забаву и расхлађење у овим топлим данима могу да пронађу на базену у Шиду или неком другом купалишту у близини. Пливање су савладали.

Пливање је спорт који активира све мишиће на телу. Посебно је значајно код деце предшколског узраста због правилног развоја кичменог стуба и моторичких способности. Поред кординације и правилног развоја деце, пливање доприноси и стицању концентрације. Стручњаци кажу да је због тога важно да се техника пливања савлада најкасније до поласка деце у школу.

Општина Шид је, на основу одлуке општинског већа определила средства из буџета, којима ће субвенционисати трошкове школе пливања за децу узраста до осам година.

У оквиру бриге о деци и младима за трошкове школе пливања из општинског буџета биће издвојено 250 хиљада динара.

 

Статистика

Број прегледа чланака
4799633

Ко је на мрежи: 97 гостију и нема пријављених чланова